Hopp direkte til Søk

Stavanger skytterlag
i Rogaland skyttersamlag

Aktivitet i skytterlaget i juni

Etter en pause i skyting på grunn av skyteforbud er aktiviteten i gang igjen og flere av lagets medlemmer har vært rundt på ulike stevner. Her følger en liten oversikt hva som har skjedd i juni.

Gannstevnet 3. juni
9 skyttere, 5 ungdommer og 4 seniorer skjøt Gannstevnet.

Det ble pallplass på Håvard N. Voss, Nybegynner voksen med 246 og 1. plass.
Emil K. Lilledal, Eldre rekrutt tok 3. plassen i sin klasse med 346 og Frode Kloster, klasse 5 tok 3. plass med 342. For øvrig fin skyting av de andre deltagerne fra laget også. Vi gratulerer!

Sommerstevnet Vegårshei 8. – 10. juni
Samme helg som LDKS bane ble det også arrangert stevne i Vegårshei Skytterlag. Her skjøt Martin N. Voss, Junior 350 og tok 1. plassen, Håvard Voss, NV skjøt 239 og tok 1. plassen i sin klasse og Helge Voss, klasse 2 tok 3. plass med 330. Gratulerer til Vossene!

Hå-stevnet 14. – 17. juni
14 skyttere fra Stavanger skytterlag deltok på Hå-stevnet 11. – 17. Juni.
Det ble mye god skyting og mange gode plasseringer for lagets deltagere.

Andreas skjøt til klassekravet for klasse 5 så fra 2019 skal han konkurrere i klasse 5. Vi gratulerer alle deltagerne, og ønske Andreas lykke til i klasse 5 neste år.
Emil skjøt 350 nok en gang denne sesongen, - det lover godt for LS 2018!

Sunnhordalandstreffen, Stord 11. – 17. Juni
7 Stavangerskyttere tok turen over fjorden og skjøt stevner i nordfylket.

Emil K. Lilledal, Eldre rekrutt klinket til og skjøt likegodt 350 på Stord. Det holdt til en 3. plass. Hard konkurranse i denne klassen!

Sigmund Dobbe, klasse 4 skjøt 341 og tok 3. plass.

Tore Indreiten, Andreas R. Nordvik, Steinar Skorpa, Ole Kristian Winterstø og John Winterstø deltok også på stevnet.

Sunnhordalandstreffen, Bremnes 11. – 17. Juni
På Bremnes skjøt Andreas R. Nordvik, klasse 4 seg til en 3. plass i sin klasse med 341, og Ole Kristian Winterstø, klasse 4 tok 1. plass innledende med 242.

Mye bra skyting av de andre deltagerne fra Stavanger skytterlag på begge disse stevnene.

Tore Indreiten havnet til slutt på en sterk 14. plass i Sunhordlandstreffen med 344, 344, 343 og 340.

Håvard Voss er også aktiv i Trøndelag og har nylig skutt to stevner med henholdsvis 247, 1. Plass og gylt medalje og 349 og 1. plass. Dette lover også godt for det kommende LS.