Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Rygge skytterlag
Stiftet i 1862

Nytt år – men mye er som før

Mange husker sikkert at Erik Aas-Hveem avsluttet forrige feltsesong med en serie stevner med fullt hus. Nå er han i gang igjen. Ved årets første feltstevne, Hemnesfelten, fortsatte han å plassere alle skudda i figurene – 42 treff. Dessverre var han ikke helt venn med innertreffen på de to mesterskapsholda, så det holdt ikke til medalje – denne gangen.

Også inne på 15 meteren var det en som fortsatte på samme måte som før jul. Jonas Sørli Runhovde skjøt til 341 poeng i Skiptvet. En litt svak omgang på 96 dro sluttsummen ned, men det holdt til bronsemedalje. Bronseplass fikk han også i Eidsberg med 344.

Hans Petter Aas Hveem har tydeligvis hatt godt av skoleoppholdet i Tyskland. I Skiptvet debuterte han i klasse fem med 241 poeng på hovedskytinga, og dermed første aksje for å få fortsette i den klassen også neste sesong. Det ble 99 på omgangen, og 340 til slutt.

Roy Fredriksen har heller ikke tatt skade av juleribba, og ble nummer to i Skiptvet med 346 poeng, etter 248 på innledende. Han var også i Eidsberg, og her ble det 345.

Førsteklassingene Magnus Madsen og Tomas Andersen hadde hhv 243 og 239 i Skiptvet mens deres håpefulle Lilly og Jonas stoppet på 239 og 232. Ingen av dem var nok helt fornøyd med det.

I klasse tre fikk Øystein Aas-Hveem 225/323 i sin oppkjøring foran landsskytterstevnet inne i Stjørdal.

Og søndag reiser Hans Petter, Jan Andre Runhovde, Miriam Bjerklund, Martin Vonheim Larsen og Tor-Arne Solbakken til Ringerike for å sloss om avansement i Østlandscupen.