Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Rygge skytterlag
Stiftet i 1862

Medaljer – her, der, og over alt!

Siste uke har Ryggeskytterne høstet medaljer på 15 meter. Det startet med kretsstevnet i Fredrikstad der seks av våre ti deltakere kom hjem med medalje.

Siste uke har Ryggeskytterne høstet medaljer på 15 meter. Det startet med kretsstevnet i Fredrikstad der seks av våre ti deltakere kom hjem med medalje. Den gjeveste gikk til Lilly H. Madsen som vant den sterke rekruttklassen med 343 poeng. Bronsa gikk til Jonas Sørli Runhovde med ett poeng mindre, mens deres naborival, unge Bach Ørmen fra Råde klarte å kile seg mellom dem.

Kristian Ystgaard Oswald gikk seirende ut av kampen i eldre junior med 334 poeng, der han nok var særlig fornøyd med 145 på klasseskytinga (fem skudd i hver stilling). Magnus Madsen stakk av med medaljen i klasse en med 246 poeng, meget bra skutt. I eldre rekrutt ble det bronse til Jonas Andersen med 331.

Roy Fredriksen var uten konkurranse i klasse V55 med 347 poeng, etter å ha prikket inn fullt hus, 250 poeng på hovedskytinga. Roy er ikke redd får hverken å kjøre bil eller konkurrere, og han fikk også med seg stevnet på Skedsmo. I en meget sterk konkurranse der gikk han helt til topps med hele 349 poeng, og ny medalje. Nieren kom på 10 skudden på hovedskytinga.

Også i Kråkstad og Ski ble det medaljer til Rygge. Tomas Andersen klinket til med en flott personlig rekord med 247 poeng. Stevneseier og medalje til den ivrige «pappaskytteren». Han snek seg foran lagkamerat Magnus Madsen på antall innertiere.

I rekrutt ble det en ny bronsemedalje til Jonas Sørli Runhovde med flotte 347 poeng, 148 – 100 – 99, kruttsterkt. Roy skjøt glimrende også her med 347, men det holdt ikke til å gå helt til topps.