Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Rygge skytterlag
Stiftet i 1862

Kristian med medalje på Viken II

Kristian Ystgaard Oswald har vist en stadig stigende formkurve i eldre junior, og under Viken II stevnet i Drøbak førte det han helt opp på tredjeplass.

Etter 244 på hovedskytinga prikket han inn 100 poeng, fullt hus på omgangen og stoppet på 344, tredjeplass og ungdomsmedalje. Det ble også Rygges eneste medalje på årets stevne.

I klasse en er det ikke mesterskapsomgang (det blir det neste år), og heller ikke medalje, men vinneren ble kåret. Og det ble som ventet Magnus Madsen, Med 248 poeng var han hele fire poeng foran nærmeste konkurrent.

Lilly H. Madsen hadde 248 poeng i utgang, og inntok skive to på omgangen i rekruttklassen. Her ble det 98 poeng, men 346 boldt «bare» til fjerdeplass, og utenfor medaljerekka. Hadde det vært en eneste deltaker til i rekruttklassen hadde det blitt delt ut fire medaljer.

I samme klasse skjøt Jonas Sørli Runhovde til 342 poeng, og ble nummer åtte. Han skjøt også på Østfold II i samlagsskytinga der han var lagets bestemann med 99 poeng.

Viken II mester ble Halvor Thrane Svendsen fra Rælingen med 347 poeng. Av våre var Miriam Bjerklund best med 243 poeng. Jan Andre Runhovde skjøt 24 gode skudd, men nervene sendte det første ståendeskuddet ut i sekseren, og dermed ble det 241 poeng. Den tredje femteklassingen, Tor-Arne Solbakken rota seg også bort på stående med 43 poeng, og 239 i sum. De ble alle tre spurver i Thranedansen!

I klasse fire var Hans Petter Aas-Hveem godt i gang med 143 på 15 skudden, men en forkiling på grunnlaget ødela det stevnet.

Roy Fredriksen leverte et godt Viken stevne i V55 med 343 poeng og fjerde plass. Han skjøt også ankeretappa for Østfolds veteranlag og leverte der 99 poeng. Laget ble nummer tre, fire poeng bak Akershus som skjøt fullt hus, 400 poeng.

Til slutt tar vi med at Malin H. Madsen skjøt til 230 poeng i nybegynner ung på sitt første landsdelskretsstevne.