Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Rygge skytterlag
Stiftet i 1862

Jonas tok medalje igjen

Det var de aller yngste vi måtte stole på under helgas landsdelskretsstevne for Viken II.

Jonas Sørli Runhovde skjøt 245 poeng på lørdagens hovedskyting, og plussa på med 100 poeng og fullt hus på søndagens mesterskapsomgang. Dermed beholdt han tredjeplassen, og sikret seg en ny ungdomsmedalje. Han fikk jo en også på landsskytterstevnet. Snakk om fantastisk debutsesong, og til helga er det samlagsstevne på hjemmebane.

Også vår andre rekruttskytter Lilly H. Madsen gjorde sine saker bra i Nannestad. Det ble 239 på hovedskytinga, og med 97 på omgangen stoppa hun på 336.

På 300 meteren var Jan Andre Runhovde klart best av våre med 241, og 100 på omgangen. 341 ga Jan Andre hans sjette stjerne på Viken II.

De to andre Ryggeskytterne var mindre fornøyd, både Miriam Bjerklund og Tor-Arne Solbakken avslutta hovedskytinga med beskjedne 93 poeng grunnlaget. De stoppa på hhv 238 og 236.

Tidligere i uka var ungdommene og skjøt Østfoldcup i Degernes, og som ventet ble det en for tøff oppgave, men det betyr ikke at det ikke ble levet god skyting av våre. Erik Aas-Hveem plasserte for sikkerhets skyld alle sine skudd i tieren, og 350 poeng.

Jonas lå litt for hardt på avtrekkeren på ett av sine skudd som forsvant i en ener. Det til tross ble det 339 poeng. Kristian Ystgaard Oswald hadde 345 og Lilly H. Madsen 332 poeng