Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Rygge skytterlag
Stiftet i 1862

Hans Petter slo til i Sem – og kjæresten vant i Sandefjord

Hans Petter Aas-Hveem klinka til med personlig rekord og seier i klasse fire ved årets åpne stevne i Sem. Etter 243 poeng på hovedskytinga ble det 99 på mesterskapsomgangen og 342 i totalsum.

Det var hans andre «pinne» av tre nødvendige for å klatre videre til klasse fem neste sesong.

Han deltok også på stevnet i Sandefjord, og startet bra også der med 145 på de første 15, men 92 og 97 deretter var ikke helt av samme merke, og 334 i sum.

Lillebror Erik måtte denne gangen finne seg i å komme i skyggen av storebror. 344 i Sandefjord og 345 i Sem er litt under pari for den karen. Henrik Meum Stormo stoppet på sin side på hhv 221 og 230 på sine hovedskytinger.

Med på turen var også Hans Petters kjæreste, Eirill Ulberg Hagevold som skyter for Stjernen. Hun leverte meget bra i eldre junior med seier i Sandefjord med 342 etter 100 på omgangen og fjerdeplass i Sem med 241 og 338. En fin forsterkning når hun på et tidspunkt entrer Ryggedrakta.

Neste mulighet for Hans Petter til å ta femteklasse kravet er allerede ved onsdagens Østlandscup mor Rollag og Veggli. Her stiller Rygge med Miriam J. Bjerklund, Jan Andre Runhovde, Eline Utne Solbakken, Martin Vonheim Larsen, Roy Gjerde, Hans Petter, Henrik og Tor-Arne Solbakken.