Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Rygge skytterlag
Stiftet i 1862

Rygge vant lagskyting - Erik ble samlagsmester

En altfor liten, men sterk Ryggetropp satte sitt solide preg på samlagsstevnet på 15 meter som ble arrangert i Sarpsborg. Trioen Lilly H. Madsen, Erik Aas-Hveem og ankermann Kristian Ystgaard Oswald hentet hjem gullet i lagskytinga. De to første prikket inn 99, og ga Kristian en pen ledelse. Han surfet inn gullet med 96 poeng på juniorprogrammet. Dermed gjentok Rygge seieren fra banestevnet på hjemmebane i høst.

Individuelt ble det seier, ungdomsmedalje og samlagsmesterskap til Erik Aas-Hveem i eldre rekrutt. Med en bunnsolid 100 serie på skive to i finalen sikret han seg seieren, og hans selvpåførte finalefobi erklæres herved for avlivet. Seiersresultatet ble 348 poeng, som på klubbmesterskapet tidligere. Topp skyting av unggutten fra Vang.

I rekruttklassen var det hele fem skyttere med 246 på hovedskytinga, og best av disse var Lilly H. Madsen, som også hadde med seg Jonas Sørli Runhovde blant de fire. På omgangen gikk det ikke helt veien for Lilly, men Jonas skjøt til 98 og fikk sølvmedaljen.

Sølvmedalje ble det også til Kristian Ystgaard Oswald i eldre junior med 332 etter 100 på omgangen.

I klasse 1 er det ikke mesterskapsomgang, men det kåres selvsagt en vinner også der, og den seieren sikret Magnus Madsen seg med 243 poeng. Roy Fredriksen har levert en fantastisk sesong i V55, men på samlagsstevnet butta det egentlig fra første serie, og han stoppa på 243. Bedre lykke neste gang Roy.

Siste deltaker fra Rygge var Tor-Arne Solbakken i klasse fem som stoppa på 241 poeng, og en femte plass. Dessverre var det alt formange Ryggeskyttere som valgte bort samlagsstevnet, mange av dem med store muligheter til å hevde seg i sine klasser. Både ungdommer og seniorer må bli flinkere til å oppsøke konkurransearenaene. Vi håper det kommer.