Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Rygge skytterlag
Stiftet i 1862

Flere medaljer til Kristian og Erik

Råde skytterlag har arrangert sommerfelt på elektroniske skiver, og dagens Ryggeskytter ble Kristian Ystgaard Oswald som bare satte ett av sine skudd utenfor figuren. Med 29/15 gikk han helt til topps i eldre junior, og denne gangen var begge «superjentene» Kine Saksæther Andersen fra Degernes og Rådes Julianne Skallerud Brekke bak Kristian på resultatlista. Den smakte nok godt!

Pappaskytterne Tomas Andersen i nybegynner voksen og Magnus Madsen i klasse en kom bra fra sine debuter som feltskyttere med hhv 26 og 25 treff. Landsskytterstevnet neste.

Blant de yngste var rekrutten Jonas Sørli Runhovde best av våre med pene 26/15 med caliber 22. I samme klasse hadde Lilly H. Madsen 22/8. Erik Aas-Hveem i eldre rekrutt var nok mindre fornøyd med 25/21, så innskytinga må nok skjerpes før kursen settes mot Voss og landsskytterstevnet. Jonas Andersen var den eneste av våre i nybegynner ungdom og stoppet på 19/9.

Erik tok sitt monn igjen på banestevnet til Moss & Våler der han prikket inn 349 poeng og hentet inn en ny sølvmedalje for sin andreplass. Det ble en nier på hovedskytinga og 249, og 100 poeng på omgangen.

Kristian leverte også sterk skyting med 239/338 i M&V og 237/337 på stevnet i Skiptvet. Han har hatt en fin utvikling i år, og neste utfordring er stevnene i området rundt Dokka.

Hans Petter Aas-Hveem skyter meget gode 15 skudder for tiden, 146 i M&V og 147 i Skiptvet. På grunnlaget skjærer det seg imidlertid, og det er spesielt knestående han sliter med. Det problemet klarer han nok å jobbe seg gjennom før han setter kursen mot Dokka.

Tor-Arne Solbakken mangler fortsatt ett stevne over 241 for å kvalifisere for klasse fem også neste år. I M&V manglet det nok en gang ett poeng, 145 og 95 er bare 240.

I øvelsene som er organisert i Norges Skytterforbund representerer Tor-Arne Fredrikstad Miniatyrskytterlag, og i helga deltok han i Nordisk veteranmesterskap i Bærum og på Kløfta. Det ble en medalje av hver valør. Gull på luftgevær, sølv på ½ match 300 meter og bronse på ½ match 50 meter miniatyr