Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Rygge skytterlag
Stiftet i 1862

Banebeger til Jonas og Lilly

Våre rekruttskyttere fortsetter å levere på Voss. På dagens hovedskyting ble det 247 poeng til Jonas Sørli Runhovde, og et middels stort sølvbeger kan finne sin plass på premiehylla. Senere på dagen fikk han også skyte finale, der det ble 98 poeng, og 345. Det er tett og hard skyting også i rekruttklassen, så en 38. plass på sitt første LS er ikke til å kimse av.

Også Lilly H. Madsen fortsetter å skyte bedre og bedre, og med 245 poeng ble det lite beger også på baneskytinga. Et glitrende landsskytterstevne av de to unge debutantene.

På 200 meteren var det klasse fire skytterne som inntok standplassen i dag. Kompisene Hans Petter Aas-Hveem og Henrik Meum Stormo stoppet begge på 231 poeng, med Henrik en innertier foran i den interne kampen. Det holder ikke til å plassere dem på premielista, men det kunne fort gått bedre. Hans Petter startet veldig bra, slik han har hatt for vane i det siste, men kneserien og grunnlaget sto ikke i stil. Henrik skjøt fullt hus, 50 poeng på sin kneserie, og da virket det unødvendig å plassere ett av de knestående skudda på grunnlaget ute i sekseren. «Jeg så jo den j….. godt» var hans litt oppgitte kommentar.