Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Rygge skytterlag
Stiftet i 1862

Larsen gjenvalgt på rolig årsmøte

Som vanlig ble årsmøtet i skytterlaget avviklet uten dramatikk. Både regnskap og beretninger gikk knirkefritt gjennom hos årsmøtet.

Mest interessant for de nærmere 20 frammøtte var nok orienteringen om utvidelsesplanene for skytterhuset som nestleder og byggekomiteleder Jens Olav Brunsvik orienterte om. Ingen tvil om at forsamlingen var begeistret for planen, og det la ingen demper på begeisringa at de ble forespeilet forventninger om en solid dugnadsinnsats.

Ved valga ble Kåre Oskar Larsen igjen gjenvalgt som leder, og Knut Tollefsrød det samme som ungdomsleder. To særs viktige brikker i drifta av laget.

Tor-Arne Solbakken fortsetter som kasserer, mens Elisabeth Sørli Runhovde kom inn som nytt medlem av styret. I den store og viktige jegergruppa ble det også stor grad av kontinuitet, fortsatt under ledelse av Tore W. Nærum.

En debatt om eventuell framtidig ertefest konkluderte med at det på grunn av alle som var på jakt hele høsten skulle forsøkes med en ny vri, med erteskyting og fest på våren. Primus motor for å få dette til blir Thomas Runhovde.

Etter årsmøtet var det pizza, premieutdeling og kåring av Erik Aas-Hveem som tidenes yngste ertekonge.