Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Rygge skytterlag
Stiftet i 1862

Jonas fortsatte der han slapp – medalje i sesongstarten

Allerede denne helga dro skytternes innendørssesong i gang, med flere gode Ryggeresultater. Best ut av det kom Jonas Sørli Runhovde med 341 poeng, og sølvmedalje. Det var en perfekt omgang på 100 poeng som gjorde at han avanserte til medaljeplass. En særdeles lovende start.

Knallstart hadde også nyinnmeldte Roy Fredriksen i V55 med 348 poeng, etter 149-99-100. Bare antall innertiere skilte han fra seieren. Roy kom til Rygge i høst fra Bodø, og har tidligere skutt for Eidsberg. En fin tilvekst til østlandscup laget, både inne og ute. Velkommen til oss.

Nær medalje var også Erik Aas-Hveem i eldre rekrutt med 346 poeng. Etter 248 på de 25 første skudda var han på medaljeplass, men 98 på omgangen sendte han ned på fjerdeplass. Men Erik kommer nok snart til å skjøte på sin allerede imponerende medaljesamling, ingen tvil om det.

I klasse en stoppet Magnus Madsen på 238 poeng, og var nok ikke helt fornøyd med det. Heller ikke datteren Lilly hadde full klaff denne gangen og stoppa på 234 poeng. De kommer begge sterkere tilbake.

Øystein Aas-Hveem har de siste åra holdt seg til jobben som sjåfør og sponsor, men nå har han funnet fram geværet igjen. Det ble bare 225 poeng denne gangen, men nå starter han med trening også...