Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Rygge skytterlag
Stiftet i 1862

Samlagsstevnet: Tre medaljer til Rygge

Til tross for at troppen ble nesten halvert på grunn av sykdom ble det tre medaljer og en stjerne på våre skyttere.

I rekruttklassen starter Erik Aas-Hveem noe forsiktig med 45 poeng på første serie, men resten ble veldig bra. Med 242 poeng ble det skive fire på mesterskapsomgangen. Der prikket han inn 97 poeng, og avanserte til andreplass og ungdomsmedalje. Erik har nå stabilisert seg på et høyt nivå i sin klasse, så resten av sesongen blir spennende.

På høyt nivå skyter Kristian Ystgaard Oswald jevnt og trutt. Så også på samlagsstevnet i Buer. Med 100 poeng både på ti-skudden og omgangen ble det 345 poeng, andreplass og ungdomsmedalje.

Den siste Ryggemedaljen kom i seniorenes mesterskap der Hans Petter Aas-Hveem endelig lignet på seg selv igjen. 239 poeng på hovedskyting etter gode 98 på grunnlaget var et langt skritt framover. På omgangen ble det også 98, dermed 337 poeng, syvende plass og mesterskapsmedaljen.

Jan Håkon Jørgensen stoppet på 339 og delt femteplass og mesterskapsstjerne. Med 240 på hovedskytinga var han ett poeng fa kravet til å bli i klasse fem også neste år. Det kommer på Ryggestevnet.

Foruten medaljene var det Henrik Meum Stormos seier i klasse tre med 238, og ny fin personlig rekord. Særlig fornøyd var han med 97 poeng på grunnlaget.

Råde dominerte samlagsstevnet stort, med femdobbelt i mesterskapet, samlagsmesteren Pål Øyvind Ørmen og seier i to av lagskytingene.