Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Rygge skytterlag
Stiftet i 1862

Kristian i storslag – pers også på Erik

Kristian Ystgaard Oswald har virkelig knekt koden. Ved helgens stevne i Aas klinte han til med ny solid personlig rekord. 248 på hovedskytinga, og ingen feil på omgangen ga 348 poeng og sølv medalje. Det er bare å gratulere – og glede seg til Bodø.

Også i Moss & Våler snuste han på medalje med 342 poeng og fjerdeplass. Samme poengsum ble det i Frogn & Drøbak, etter 244 på hovedskytinga. Stabil og god skyting for siste års junioren – stående skyting venter.

Kristian plukket også med seg en solid seier i vår interne skyting om Asbjørn & Nicolays premie. En konkurranse på 300 meteren med innlagt stillingsrespit.

Også rekrutten Erik Aas-Hveem forbedret sine personlige rekorder i helga med hhv 243 og 340 i Frogn & Drøbak. Dette begynner å smake fugl. Nærmest medalje var han likevel i Moss & Våler der han etter 238 på hovedskytinga hadde klart seg med 96 på omgangen for å sikre medalje. Dessverre ble det bare 90 poeng på den vindutsatte Fjellbanen, og femte plass på mesterskapslista. I Aas hadde Erik 236 og 331 poeng. Også Erik har Bodø i siktet...

Femteklassingen Tor-Arne Solbakken fikk sitt beste stevne i Frogn & Drøbak med 341 poeng etter en feilfri omgang. I Aas ble det 239 og 338, mens det i vindbygene i Såner ble 336 etter nok en 100 omgang.

Tor-Arne rakk også et midtukestevne i Gjerpen der han stoppet på 340 poeng, etter å ha skutt nier på alle sine åtte ståendeskudd.

Tredjeklassingen Henrik Meum Stormo kom på ingen måte opp mot sitt normale nivå i helga, og hadde 223/321 i Aas som sitt beste resultat.