Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Rygge skytterlag
Stiftet i 1862

Feltfinaler og nå er det over – Voss neste!

Det var Anders Aas-Hveem som kom best ut av finalene i feltskytinga. Han prikka inn 12 treff med åtte innertreff. Med 41/8 ble det plass 26, og den hårfine bommen på bunkersstripa skilte han fra en plass blant de ti beste. Den irriterer nok litt på vegen hjemover.

I rekruttklassen skjøt Erik Aas-Hveem ti treff i tillegg til sine 26 treff fra hovedskytinga ble det 36/4 og 31. plass blant de 60 finalistene. En fin og lærerik opplevelse for unggutten.

I juniorklassen måtte Kristian Ystgaard Oswald se at det tredje skuddet ble anvist under figuren, og finalen ble da 11/4, og summen 39/4 ble nr 38. Men det kan ikke ta fra Kristian at dette landsskytterstevnet har vært en suksess.

I grovfeltfinalen skjøt Henrik Meum Stormo NM-finalen, men det ble dessverre ingen suksess, men han sitter igjen med stort sølvbeger for hovedskytinga.

Vi avslutter referatene fra årets landsskytterstevne med å gratulere våre naboer i Råde nok en topprestasjon. Fra skive en banket Thomas Krågtorp inn 12 treff med ni innertreff – og ble Norgesmester direkte. Fantastisk stevne for Råde – og det beste for Østfold skyttersamlag siden 1993. Voss i 2023 neste!