Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Rygge skytterlag
Stiftet i 1862

Finaletid på LS

Nå er Landskytterstevnet inne i finaleperioden, som onsdag kveld ble toppet med selve Kongelaget. Etter fantastisk omgangsskyting fra skive en sikret Kim Andre Lund fra Jondalen sin andre tittel og kongepokal. Etter litt lurvet prøveskudd, som han selv sa, dunket han inn nesten bare innertiere på omgangen, og vant med 349 poeng.

Utmerket omgangsskyting leverte også Kristian Ystgaard Oswald i juniorklassen, 100 med seks innertiere. Men 348 poeng holdt ikke til medalje, selv om det er fantastisk godt skutt, og Kristian var godt fornøyd med egen innsats.

Også rekruttene har skutt omgang, og Erik Aas-Hveem skjøt til 96 poeng, og 340 i sluttsum. Et resultat som brakte han inn på lista over topp tyve i klassen.

Når Østfold tok sølv på seniorenes samlagsskyting var det ventet at de skulle være med å kjempe i toppen. Desto mer overraskende var det når samlagets veteraner skjøt seg til sølvmedalje på samlagsskytinga onsdag morgen, Robert Larsen (100), Jan Jansen (100), Jan Erik Hystad (100) og Egil Andre Finnestad (99) sto for den overraskende medaljen. Bare rangert bak vinnerlaget på antall innertiere.

Ingen av våre tre deltakende seniorskyttere klarte å kvalifisere seg for banefinalen.