Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Rygge skytterlag
Stiftet i 1862

LS er i gang: Kristian først ut – Jan Håkon best så langt

Landsskytterstevnet i Bodø er i gang, og Kristian Ystgaard Oswald i juniorklassen var først ut av våre.

Landsskytterstevnet i Bodø er i gang, og Kristian Ystgaard Oswald i juniorklassen var først ut av våre. På sitt første LS prikket han inn 28 treff i felten, og de to bomskuddene satt hårfint utenfor figuren. Med det sikret han seg en plass i juniorenes feltfinale på fredag.

Den største Ryggeprestasjonen så langt har nok tredjeklassingen Henrik Meum Stormo stått for med 28 treff på sin feltrunde – et meget respektabelt resultat. En knallsterk 15. plass, og stort sølvbeger å sette på hylla hjemme i Eskelundveien.

Like bra gikk det ikke på baneskytinga, der han står oppført med en bom på knestående på grunnlaget – uansett Bodøturen ga en av hans beste prestasjoner på skytebanen.

På felten klarte ikke fjerdeklassing og treningskammerat Hans Petter Aas-Hveem med 25 treff å straffe Henrik, men skytterkongen Jan Håkon Jørgensen matchet Henriks 28, og snek seg hårfint foran på innertreff. Jan Håkon lå godt an med fire fulle hus fra start, men to bom på sisteholdet ødela en ellers perfekt feltrunde.

Vår mann i V55 hadde ingen stor dag på standplass. Våpenvedlikeholdet holdt ikke mål, og mellomleggskinnene drøsset etter hvert ut over standplassen. Slikt blir det ikke poeng av, og det var dessverre game over for Roy.

Vår yngste deltaker i Bodø, Erik Aas-Hveem i rekruttklassen skjøt til gode 26 treff i rekruttklassen. Han ligger helt på begergrensa, og vi må avvente fintellinga før vi fastslår om det blir sølv på Vang eller ikke.