Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Rygge skytterlag
Stiftet i 1862

Spennende klubbmesterskap

Til tross for fattige fire deltakere ble det et spennende klubbmesterskap i grovfelt, og mye handlet om Henrik Meum Stormo.

Til tross for fattige fire deltakere ble det et spennende klubbmesterskap i grovfelt, og mye handlet om Henrik Meum Stormo. På det glatte føret ankom han skytterhuset til fots, etter en noe uortodoks parkering på jordet til Otterstad. Med god hjelp kom både han og bilen på vegen igjen.

Dette så imidlertid ikke ut til å prege gutten når skytinga startet. Han ble likegodt best på hovedskytinga med 29 treff og 15 innertreff. Tor-Arne Solbakken hadde også 29 treff, men med fire innertreff mindre. Hans Petter Aas-Hveem hadde nok gjort andre prioriteringen enn forberedelser til feltskyting og stoppet på skuffende 23 treff. Junioren Kristian Ystgaard Oswald skjøt gode samlinger, men hadde naturlig nok ikke avstandstabeller som gjorde at seriene satt midt i figurene. Det er nok på plass når han starter med grovfelt for fullt neste sesong.

Mesterskapet ble da en kamp mellom Henrik og Tor-Arne. Seks skudd knestående og seks liggende mot en 30 cm sirkel på 315 meters avstand. Tor-Arne var først ut av de to og stoppet på 10/7 – men han skjøt av en eller annen grunn bare fem skudd liggende. Det kunne jo koste dyrt.

Henrik måtte da skyte til 11 treff, eller 10 treff med åtte inne. Det ble litt for vanskelig, og summen ble 8/3. Dermed må Henrik fortsatt vente på sitt første klubbmesterskap, men dette er det nærmeste han har vært.

Resultat

  1. Tor-Arne Solbakken 39/10

  2. Henrik Meum Stormo 37/3

  3. Hans Petter Aas-Hveem 32/1

  4. Kristian Ystgaard Oswald 20/0