Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Rygge skytterlag
Stiftet i 1862

Skyttere på langfart

Lagets ivrigste stevnedeltakere la ut på langturer i helga, men med ulike ruter. De yngste tok for seg Våpensmiacupen i Dokkaområdet, mens gamlingen dro til Hallingdal.

Junioren Kristian Ystgaard Oswald lima inn 347 poeng i Bustenskjoldstevnet i Etnedal, men i motsetning til tidligere i år holdt ikke det til medalje. Landsskytterstevnet nærmer seg, flere er på reisefot og konkurransen blir hardere. Men 347 i juniorklassen er like fullt et glimrende resultat.

Både på Torpa og Fløyterstevnet i Nordre Land leverte Kristian bra, med 245 poeng begge steder. Kongestevnet har han nok glemt allerede.

Hans Petter Aas-Hveem sliter med å få ut sitt uomtvistelige potensiale. Hans beste resultat på denne runden kom på det nevnte Kongestevnet i Søndre Land med 237, etter et flott grunnlag på 97 poeng. Ellers var det 235 (Etnedal) og 234 (Nordre Land) som var hans beste resultater.

I klasse tre oppnådde Henrik Meum Stormo sitt beste resultat i Nordre Land med 231 poeng, identisk med opprykkskravet til klasse fire. Han hadde 227 i Etnedal, mens de to siste stevnene var lenger ned på 220 tallet.



Tor-Arne Solbakken la sin rute til Hallingdal og Sierracupen, og skjøt både godt og dårlig. Best gikk det i Heimsilstevnet til Gol og Ødegården der han oppnådde 344 poeng. Det holdt til ledelse og plass foran sponsorplakaten, men det holdt selvsagt ikke lenge. Når helga var over var han nede på 19. plass, mens medaljene ble delt ut på 348 og 347 poeng.

Hans nest beste resultat var 240 poeng i Bromma, mens de to første stevnene han skjøt egner seg best for glemmeboka.

Tor-Arne tok også med seg fire stevner i Fjøssystemercupen, der tre av dem endte på 340 tallet. Best gikk det på Otta med 343 poeng.