Hopp direkte til Søk

Rygge skytterlag
Stiftet i 1862

Cup-tap og to sølvmedaljer da 15 meter sesongen ble avslutta

Kristian Ystgaard Oswald ble ukens slager fra Rygge da innendørssesongen ble avslutta denne uka. Han sikret seg sølvmedaljene i juniorklassen både ved stevnene i Skiptvet og Eidsberg. Med 346 og 344 poeng levere han en kruttsterk sesongavslutning. Nå er det bare å fortsette å trene godt fram til banesesongen starter i april.

Tredjeklassingen Henrik Meum Stormo preget også resultatlista i Skiptvet. Med 332 poeng hadde han det beste mesterskapsresultatet i sin klasse, mye på grunn av 99 poeng på den avsluttende omgangen. 233 poeng på hovedskytinga holdt til andreplass. Samme plassering som han hadde med 230 poeng i Eidsberg.

I den øverste klassen Startet Tor-Arne Solbakken med 242 poeng på hovedskytinga i Eidsberg, men måtte nøye seg med middelmådige 98 på omgangen, 340 poeng og 8. plass i klasse 3-5. I Skiptvet økte han til 244, og her satt også omgangen så sluttsummen ble 344. Det ga en oppløftende 5. plass i klasse 3-5.

I Skiptvet deltok også Hans Petter Aas-Hveem som sliter med å få ut sitt potensiale om dagen. Mange skakke serier gjør at det blir for få tiere, og for lite poeng. I Skiptvet ble det 236 og 332.

Cup-exit

Klasseskytterne skjøt også semifinale i Østlandscupens B-turnering denne uka. Men laget fra Nordstand ble for sterke, 1699 mot 1680 poeng. Dermed ble det ingen finale på vårt lag.