Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Rygge skytterlag
Stiftet i 1862

Hans Petter skjøt seg opp i femteklasse

Til tross for et meget stort stevnetilbud gjennom uka og helga var det liten aktivitet fra våre skyttere. Hans Petter Aas-Hveem skjøt f eks bare ett stevne, det i Skiptvet. Her passerte han imidlertid sesongens store mål. Med 241 poeng her kommer han til å skyte i klasse fem når neste sesong drar i gang i oktober 2023.

Ivrigste stevneskytter var Erik Aas-Hveem som fikk med seg tre av de seks mulige! I vårt område. Og eldre rekrutten skjøt jevnt og godt. Han skjøt til 246/344 både i Skiptvet og hos Moss & Våler. Erik skjøt også Norma open i Alfhallen på Kløfta. Her ble det skutt på 50 meter, simulert som 200 meter. Også her ble det 246 poeng, etter å ha prikket inn 100 på ti-skudden. Og dette var nok hakket vanskeligere enn de vanlige 15 meter stevnene.

Turen til Alfhallen tok også Kristian Ystgaard Oswald. Det ble 233 poeng, som kan jevnføres med samme resultat ute på 300 meteren. Det må være mer enn godkjent.

Vår siste deltaker var Tor-Arne Solbakken som skjøt jevnt, men litt for dårlig. Det ble 240/339 både i Skiptvet og Moss & Våler.

Denne uka har skytterne klubbmesterskap hjemme, og samlagsstevnet i Rakkestad å konsentrere seg om.