Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Rygge skytterlag
Stiftet i 1862

Sensasjonell og overlegen lagseier

Det hadde gitt bra odds at Rygge skulle vinne lagskytinga på samlagsstevnet, men i Degernes på lørdag var trioen suveren.

Etter flere 99-grunnlag i sommer lima Tor-Arne Solbakken inn 100 poeng! I samme lag ble det gode 96 på Hans Petter Aas-Hveem, som skjøt tre av sine niere på liggende. Nok en gang godt levert av unggutten.

Med den starten kunne Jan Andre Runhovde innta skive en med seks poengs ledelse til Fredrikstad, og enda et par poeng til det stjernespekkede Rådelaget. Jan Andre skjøt et kontrollert og godt grunnlag på 96, og da hjalp det ikke at Fredrikstads ankermann skjøt 98. Sensasjonen var et faktum, medaljene var i boks – Rygge hadde utklasset resten.

Tor-Arne fikk også gylt stjerne som beste individuelle lagskytter.

I den individuelle konkurransen på 200 meteren var det imidlertid bare sorgen for våre skyttere, men lagets for anledningen eneste deltaker på 100 meter skuffet ikke. Vår nye storskytter, Anders Aas-Hveem skjøt 247 på hovedskytinga, og inntok skive to i finalen. Der prikket han inn 99, forsvarte sølvplassen og sikret seg DFS ungdomsmedalje.