Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Rygge skytterlag
Stiftet i 1862

De var få – men skjøt godt

Bare fire skyttere fra Rygge fant veien til kretsstevne på 15 meter i Fredrikstad. Dette i sterk kontrast til 2019 da vi hadde med 20 deltakere.

De som var der gjorde imidlertid sine saker bra, og tre av dem ble klassevinnere og sikret seg hver sin medalje. I rekruttklassen ble det seier til vår yngstemann, Erik, med 333 poeng, etter å ha «rundet» på 236 på hovedskytinga. Tett opptil hans beste resultater.

En av lagets ivrigste stevnedeltakere er juniorskytteren Kristian Ystgaard Oswald. Denne gangen ble iveren belønnet med plassen øverst på resultatlista med 341 poeng, etter en pangavslutning med 100 på omgangen.

Høstens store gjennombruddsmann, tredjeklassingen Henrik Meum Stormo vant sin klasse med 329 poeng. Han var en av to skyttere med 232 på hovedskytinga, men denne gangen knuste han sin rival på omgangen med 97 mot 92 poeng. Er våpenutfordringen fikset, eller var det en ekstremt forsiktig og god gjennomføring som gjorde at det gikk bra denne gangen?

Vår fjerde deltaker var fjerdeklassingen Hans Petter Aas-Hveem i stadig jakt på resultater som kvalifiserer til opprykk til klasse 5. Med 240 poeng her må han bare fortsette den jakta, grensa er pr i dag 241. Med 99 på omgangen, og 339 hadde han den høyeste poengsummen i klasse fire, men var dessverre ikke alene om det. Og ved tellinga av innertiere kom HP til kort, og måtte ta til takke med andreplassen.