Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Rygge skytterlag
Stiftet i 1862

Henrik lurte alle

Henrik Meum Stormo gikk seirende ut av duellen om Gullsmed Kjeldsens premie. Først prikka han inn 150 poeng i kvalifiseringa, og så snek han seg gjennom alle utslagingsrundene og sto igjen som vinner.

På den 15 skudds kvalifiseringen var nevnte Henrik, og Tor-Arne Solbakken best med 150 poeng, Hans Petter Aas-Hveem hadde 149 mens Roy Gjerde var to ganger ute i nieren.

De åtte skytterne, et litt skuffende antall, startet alle på null i Monte Carlo finalen der det skytes ett og ett skudd. Skytteren med det dårligste skuddet måtte la geværet ligge ved neste skudd.

Da tre lå igjen til slutt var det de tre beste fra kvalifiseringa. Tor-Arne. Henrik og Hans-Petter. Det ble 10,6 på Hans Petter, 10,5 på Henrik, og med 10,3 måtte Den gamle takke for seg. Til stor tilfredshet for unggutta var det de som skulle gjøre opp om seieren, med Tor-Arne bak seg på lista.

På det siste skuddet satte Hans Petter inn 10,5, men det var ikke godt nok mot Henriks 10,7. Der var Henrik vinner, mens Hans Petter ble nummer to for tredje året på rad – bak tre ulike vinnere.