Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Rygge skytterlag
Stiftet i 1862

Jegertrening starter lørdag 15. mai

Jegertrening starter lørdag 15. mai kl 13.30. Les mer for praktisk informasjon om selve gjennomføringen nå med koronarestriksjoner.

Smitteverntiltak:

  • Kun de som skal skyte har adgang til standplass. Oppmøte utenfor, standplassleder henter skytterne. Hold minst 1 meters avstand!
  • ALLE skal vaske hendene med håndsprit før de entrer standplass.
  • Skytterne må selv ha med eget liggeunderlag/teppe, som minimum dekker under overkroppen.
  • Vi skyter kun fem skyttere av gangen, på annenhver skive
  • Betal hellst med Vipps.
  • Personer i isolasjon/karantene, eller med koronasymptomer må holde seg hjemme.

Fordi vi har begrenset kapasitet under koronatiltakene må alle som skal skyte betale treningsavgift på 250kr for å få tilgang til standplass (medlemmer betaler som vanlig ingenting). Storviltprøva koster 150kr for første våpen, deretter 50kr for hvert ekstra våpen.

Under gjeldende koronarestriksjoner skyter vi kun med fem skyttere i hvert lag. Alle fem skytterne går av og på standplass samtidig. Hver skytter får hele tiden tilgang til to skiver og to monitorer, der den ene er satt opp med vanlig rund blink, og den andre satt opp med villrein. Noen fordeler må det jo være med disse restriksjonene!

For året 2021 er det ikke obligatorisk å avlegge 2x15 treningsskudd før avlegging av prøve. Du kan altså avlegge prøve umiddelbart når du får plass på skytebanen, men vi oppfordrer allikevel alle til å skyte treningsskudd før/etter prøva.