Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Rygge skytterlag
Stiftet i 1862

Endelig så HP 240-tallet!

Etter å ha prøvd og prøvd i hele sommer uten å lykkes, klarte Hans Petter Aas-Hveem å nå 240 poeng i den første helga med 15 meter stevner. Det var i Frogn & Drøbak han oppnådde denne milepælen.

Etter å ha prøvd og prøvd i hele sommer uten å lykkes, klarte Hans Petter Aas-Hveem å nå 240 poeng i den første helga med 15 meter stevner. Det var i Frogn & Drøbak han oppnådde denne milepælen. Med 99 på omgangen og 339 poeng gikk han helt til topps i klasse fire. Samme resultat hadde skytterne på de to neste plassene, men HP var best på innertiere.

Det ble ikke samme suksess i Aas sitt stevne, der HP stoppet på 234/332. Her var det Tor-Arne Solbakken som fikk tilnærmet full klaff med 244, og 100 på omgangen 344 poeng. Med det endte han på en akseptabel syvendeplass i mesterskapet, betraktelig høyere opp på lista enn han vanligvis befinner seg når konkurransen foregår inne på 15 meteren.

I Drøbak skjøt Tor-Arne til 239, et resultat han kopierte både i Nittedal og Gjerdrum. Her var det ikke andre Ryggeskyttere med.

Henrik Meum Stormo var utsatt for mange fungeringsfeil på våpenet på helgens stevnene, men viste at formen er intakt med 138 poeng på 15 skudden i Aas, og en pen premieplassering i klasse tre.

Juniorskytteren Kristian Ystgaard Oswald er også en av Rygges få ivrige stevnedeltakere. Det gikk ikke helt hans vei denne helga med 238 poeng både i Aas og Frogn & Drøbak. Høyere poengsummer er i vente.