Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Rygge skytterlag
Stiftet i 1862

Tap mot Ski i Østlandscupen

Første runde av Østlandscupen for ungdom er gjennomført. Da det ikke var mulig å finne et tidspunkt i ferietiden som passet for begge lag, ble det enighet om at hjemmelaget Ski skjøt på sin bane 24.juni mens Rygge skjøt på sin bane 1.juli.

Ski-skytterne avga bare 15 poeng totalt på sine tellende skyttere. Da Rygges skyttere etter 15 skudden hadde mistet 14 poeng var det tidlig klart at Rygge vil havne i B-cup, og etter første skudd av 10 skudden var kampen avgjort.  Dette fikk Ski-representantene med seg på live-visning så klart.

Men det var mye god skyting uansett. Hans Petter på topp med 349 etter en 9,7 på kne i 10 skudden. Litt ujevn vind ga litt skjeve serier for de 2 med kal 22, men samlinga var bra.

Standplassleder Kåre la ufrivillig inn en ekstra utfordringen på omgangen da klokka viste 75 sek skytetid. Det taklet rutinerte Hans Petter ved å følge standplasskomando og bruke sine tildelte 2 min. De yngste så på klokka midtveis og tenkte at "her har vi ikke tid til å gjøre feil", så de pøste ut bare blinker på slutten. En ny lærdom. I og med at cupkampen uansett var avgjort før omgangen startet, valgte vi ikke å skyte ny omgang.

Vi gratulerer Ski med flott skyting og ønsker lykke til i A-cup. Rygge skal bite fra seg i B-cup!

Rygge: 1351

Hans Petter Aas-Hveem J 349
Kristian Bratli Østad J 334
Henrik Meum Stormo J 338
Anders Aas-Hveem R 330
Kristian Ystgaard Oswald ER 330

Ski: 1385

Mathilde K.Sundsaasen ER 349
Emma Helene Heiaas ER 348
Odin W.Afdal J 345
Ole Hougaard NV 343
Jakob Gleditsch J 340