Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Rygge skytterlag
Stiftet i 1862

HP avanserte i HV-cupen

Hans Petter Aas-Hveem kjemper helt i teten i den store HV-cupen i feltskyting der de seks beste av 15 stevner teller. Etter at 13 stevner er gjennomført er Hans Petter helt oppe på andreplass, med plassiffer 18. Det er fem poeng mer enn Julianne Brekke fra Skjeberg som leder, mens seks skyttere med 21 – 33 puster Hans Petter i nakken.

Ryggegutten og Skjebergjenta har begge 5. og 4. plass som kan forbedres på de to siste stevnene i Jordet og Tennaasen og Bjørnen (Koppang). Skal Hans Petter klatre helt til topps bør han nok vinne de to siste konkurransene. Skytterne bak har langt dårligere resultater å stryke, og kan fort komme helt opp i teten.

Kristian Bratli Østad og Henrik Meum Stormo har også skutt flere av disse stevnene, og ligger hhv som nummer 13 og 14 blant over 50 juniorskyttere. Foreløpig går premiegrensa mellom de to Ryggeguttene, som begge har alle muligheter til å forbedre seg på de to siste skytingene.

Etter det ordinære stevnet på Kjemsjøen i regi av Bjørnen skytterlag arrangeres en superfinale der 20 skyttere fra finfelten får delta, så Hans Petter må nok ta med seg patroner til den også.