Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Rygge skytterlag
Stiftet i 1862

Noe godt – og mye «grått»!

Flere av våre skyttere benyttet hele eller deler av langhelga til stevneskyting. Som overskrifta indikerer var det noen gode resultater, men mest på det jevne.

Jan Andre Runhovde hadde en aktiv jobbehelg og fikk bare med seg et stevne, nemlig Holmestrand. Der skjøt han til gjengjeld meget godt, og med 346 poeng endte han på den litt sure fjerdeplassen, rett utenfor «pallen».

Mest aktiv var, nærmest som vanlig Tor-Arne Solbakken, også som vanlig ble det berg og dalbaner. Den største oppturen kom i Sandar og Sandefjord med 244 (342) poeng, selv om det ble en 7er på stående. Et grunnlag på 99 retter jo som oftest opp det meste. I Enebakk fikk han 241 (341), og dermed resultat nummer fire og fem over sitt personlig krav, grensa til klasse fem som pt er 241 poeng.

Miriam Bjerklund delte helga mellom familieskytetur med farfar og lillesøster og søndagstur med samboer Jan Andre. Denne gangen ble det mere koseturer enn toppresultater på toppskytteren. Best var hun i Sem med 242 (339) poeng, for øvrig en bane som bød på meget krevende vindforhold gjennom helga. Miriam har enkeltserier som viser at hun er på gang, og om 14 dager er det Viken II, et stevne hun var noen millimeter fra å vinne i fjor.

Ungdomsrekka inntok Vestfold på søndag, og som vanlig var Hans Petter Aas-Hveem jevnest og best, men lillebror Erik var nok stoltest. Han gjennomførte tre stevner på en dag, og skjøt meget godt. Best var han i Andebu der 15 skudd’n satt skikkelig med hele 144 poeng. Men Andebubanen er kjent for sin lunefulle vind. Den løyet og ti-skudd’n satt til høyre, 90 poeng og 234, samme resultat som han hadde i Sem. Men Erik var godt fornøyd, både med gjennomføringa, resultatene og premiene.

Hans Petter var som sagt jevn med 344, 347 og 347, men noen medalje ble det ikke denne gangen. Som første års junior leverer han imidlertid meget gode resultater. Dessverre er han bortreist under Viken II, men det er lov å se fram mot landsskytterstevnet i august.

Juniorene Henrik Meum Stormo og Kristian Bratli svinger noe mer i prestasjonene, men begge har resultater godt opp på premielistene. Kristians beste var 241 i Andebu, etter flotte 148 på de 15 første skudda. Den samme vinden som lurte Erik var nok med i spillet her også.

Henrik klinka til med 246 (343) i Sem og han hadde også gode 243 (342) i Andebu.