Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Rygge skytterlag
Stiftet i 1862

Uten suksess på Viken II - men medalje på HP inne

Det ble ingen stor dag for ryggeskytterne under årets landsdelsstevne i Våler i Solør. Men Hans-Petter tok medalje på Sarpsborgs 15m-stevne.

Det ble ingen stor dag for ryggeskytterne under årets landsdelsstevne i Våler i Solør.

Best av våre var Tor-Arne Solbakken i klasse fem med 28 treff. I finalen skjøt han fem treff på et meget vanskelig knehold, men det hjalp lite når han totalt feilvurderte avstanden på liggendeholdet.

Miriam Bjerklund stoppet på 27 treff i årets første feltstevne. Til tross for bare en latmannsinnskyting på 100 meter var hun en av ytterst få med seks innertreff på langholdet på 570 meter.

Jan Andre Runhovde hadde heller ingen stor dag, og stoppet på 24 treff! Han får muligheten til å revansjere seg under søndagens ØM i Rakkestad. Der har Tor-Arne fratatt seg selv muligheten til å delta ved å ha ansvaret for det sportslige opplegget på stevnet. 

Juniorene Hans Petter Aas-Hveem og Henrik Meum Stormo har skutt gode feltstevner i vinter, men på Viken II ble det bare hhv 27 og 26 treff. «Jeg kødda det til på kne» var Hans Petters greie analyse.

Det gjorde han imidlertid ikke i Sarpsborg skytterlags 15 meter stevne senere i uka. Der ble det gode 345 poeng, andre plass og sølv medalje. Også han har muligheten til å rette opp feltinnsatsen da han skyter på Østfoldlaget i ØM på Tangen. 

Nå er det slutt på innestevnene for denne gang, og i felten er det Østlandsmesterskapene og det tradisjonelle Kroksjøstevnet (Åsnes Finnskog) skjærtorsdagen som gjelder.