Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Rygge skytterlag
Stiftet i 1862

To av våre med 30 treff!

Juniorskytterne Henrik Meum Stormo og Hans Petter Aas-Hveem tok turen til dobbeltstevne i feltskyting i Søndre Modum og Sigdal. Begge ble belønnet med 30 treff – i hvert sitt stevne.

I Nordre Modum var det Henrik som prikket inn 30 fulltreffere, og det for første gang i karrieren. En milepæl for alle unge feltskyttere å få se de magiske 30 treffa på resultattavla. At det var litt for få innertreff til å blande seg inn i medaljekampen var ikke noe skår i gleden denne gangen. Det kommer garantert senere.

Kammerat Hans Petter var ikke langt bak med 29 treff, og i Sigdal var det hans tur til å skyte fullt hus, 30 treff. Men heller ikke han var nok venner med innerblinken til å komme helt opp i medaljekampen denne gangen.

De to guttene har allerede kommet veldig godt i gang med knestående skyting, noe som ganske sikkert har sammenheng med stillingstrening og -instruksjon med Jan Håkon Jørgensen og Øystein Aas Hveem på mandager kl 18.00. Dette tilbudet står åpent for alle stillingsskyttere, også de som nå har stående skyting i sine program.