Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Rygge skytterlag
Stiftet i 1862

Tor-Arne tok (sin siste?) medalje,men Hans Petter tok to!

Toppresultater fra Tor-Arne og Hans Petter under helgens stevner i Fredrikstad, Skjeberg og Halden.

Etter mer ordinære 239 i Fredrikstad og 235 i Skjeberg fant Tor-Arne Solbakken tilbake til formen fra åpningspokalen i stevnet i Halden. I krevende vindforhold jobbet han inn 50-48-50-98-99 og 345 poeng. Det holdt til andreplass, og sølv medalje, ett poeng bak stevnevinner Pål Øyvind Ørmen fra Råde.

Det hører til sjeldenhetene at 65-åringer klarer å skyte seg til medaljer på åpne banestevner, så det blir ikke lett å følge opp dette resultatet.

I den andre enden av aldersskalaen ble det to bronsemedaljer på den ferske juniorskytteren Hans Petter Aas-Hveem med 347 i Skjeberg og 348 i Fredrikstad. En flott start på banesesongen i juniorklassen. I de to andre stevnene stoppet han på 345 og 344 poeng, heller ikke det noe å skamme seg over.

Det var ganske bra deltakelse fra Rygge denne åpningshelga og Aas-Hveem brødrene Erik og Anders fikk hhv 232 og 237 og 224 og 232 i Skjeberg og Fredrikstad.

Christian B. Østad og Henrik Meum Stormo deltok begge i tre stevner. Henriks 341 i Halden ble deres beste resultat, mens Christian hadde 241 samme sted. De er begge ferske juniorer, så resultatene svinger litt, men begge har vist at de har kort vei opp til de fremste i sin klasse. Det er bare å stå på videre.

Femteklasseparet Miriam Bjerklund og Jan Andre Runhovde skjøt i likhet med Hans Petter alle fire stevnene i Østfold denne helga. Beste resultat for begge ble 343. Miriam skjøt det i Skjeberg og Jan Andre i Fredrikstad. Med litt flere treningsskudd i sekken ligger det nok høyere poengsummer og venter på dem begge.