Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Rygge skytterlag
Stiftet i 1862

Sølv til HP i Fredrikstad

Forrige helg glapp medaljene med små marginer for junioren Hans Petter Aas-Hveem, men i Fredrikstad i helga satt den der. Med 347 poeng, 247 og 100, ble det andreplass og sølv medalje.

Forrige helg glapp medaljene med små marginer for junioren Hans Petter Aas-Hveem, men i Fredrikstad i helga satt den der. Med 347 poeng, 247 og 100, ble det andreplass og sølv medalje. Det styrket også hans akser til å komme med på Østfolds lag i samlagsskytinga på Viken II senere i måneden.

Hans Petter var vår eneste deltaker i Fredrikstad, men i Råde hadde han følge av flere. Også her var han best av våre, men her ble det igjen den litt sure fjerdeplassen med 345 poeng – to poeng fra medaljeplass.

Juniorkollega Kristian Bratli Østad viste at HP ikke er alene om å skyte godt i juniorklassen. Kristian prikket inn 343 poeng, og sikret med det en fin sjetteplass.

Henrik Meum Stormo hadde marginene litt mer i mot denne gangen, og stoppet på 239 poeng.

Femteklassingene Jan Andre Runhovde og Miriam J. Bjerklund hadde også tatt turen til Råde, og gjennomførte bra med hhv 343 og 342 poeng, selv om det fortsatt er noen poeng igjen opp til de beste. Men det kommer, vær trygg.