Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Rygge skytterlag
Stiftet i 1862

Rygge med seks lag i ulike cupskytinger

Vi satser på årets cupskytinger. Ungdommene er påmeldt både i Østlands- og Østfoldcupen så det kan bli mange cupskytinger for våre ivrige ungdommer.

I klassecupen, som skytes på 100 meter er det skyttere fra alle klasser med på laget. Her har Rygge meldt på to lag, og det innebærer at førstelaget må nomineres. Vi har tatt ut dette laget: Knut Tollefsrød (kl 1), Hans Petter Aas-Hveem (Junior), Espen Haarsaker (kl 3), Eline Utne (kl 4) og Jan Andre Runhovde (kl 5). Disse skytterne kan ikke skyte på andrelaget, men det må ikke være de som skyter på førstelaget.

Seniorene er også påmeldt i Østlandscupen, der vi skal stille med åtte skyttere, hvorav to kan være «kneskyttere», dvs V55, klasse 2 eller junior.

Også på seniornivå har v meldt på to lag i Østfoldcupen, der hvert lag består av fire skyttere. De nominerte på førstelaget er Anne Brit Runhovde, Jan Håkon Jørgensen, Miriam Bjerklund og Jan Andre Runhovde.

Her bør vi også ha mulighet til å stille med et rimelig bra andrelag med f.eks. Jan Øivind Runhovde, Edward Murr, Eline Utne og Tor-Arne Solbakken.

Så nå er det bare for hele laget å komme seg på banen til trening og konkurranser.