Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Rygge skytterlag
Stiftet i 1862

NC-avslutning og guttetur

Miriam Bjerklund og Jan Andre Runhovde tok i helga turen over til Vestlandet for å skyte de tre siste stevnene i Norgescupen, og det gikk ganske bra.

Jan Andre fikk det beste resultatet med 347 poeng i Jondal, og en 8. plass i det vanvittig harde selskapet. Det skytes jo mye hardere i Norgescupen enn på landsskytterstevnet. Nervepresset er jo dramatisk mye større der.

Miriams beste kom i Hardanger med 346 poeng, og to av de fire taperne kom «på magan»! Flott skyting og 10. plass. Her stoppet Jan Andre på 342,

Det tredje stevnet var på Voss, og Jan Andre fulgte opp med 345, mens Miriam stoppet på 341.

Sammenlagt i NC er det seks av ni stevner som teller, men våre to har bare skutt seks stevner, og hadde derfor ingen å stryke. Det medførte at Jan Andre fikk 339 tellende, og Miriam både 337 og 339. Det ble hhv 40. og 61. plass med 2062 og 2053 poeng. Vant gjorde Daniel Sørli fra Høland/Bjørkelangen med utrolige 2085. 15 tapere på seks stevner.

Lørdag kl 09.45 skyter han stevne og Østlandscup hos oss på Rygge.

Gutta på tur, Hans Petter Aas-Hveem og Tor-Arne Solbakken, de to ivrigste stevnedeltakerne fra Rygge, året sett under ett, hadde en noe kortere reiserute.

De stoppet på Hadeland hos Tingelstad, og Hans Petter skjøt 349 for n’te gang denne sommeren – og også hans nier kom «på magan». Det ble en andreplass av det, rangert bak på færre innertiere.

Tor-Arne måtte også si seg fornøyd med 343 poeng og 5. plass. De store kanonene var jo på Vestlandet.

Turen gikk videre til Gjøvik, hva de gjorde der får de gjøre rede for i andre kanaler.