Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Rygge skytterlag
Stiftet i 1862

Miriam - jevn og god!

Miriam Bjerklund leverte jevn og god skyting under konkurransene i Hallingdal og Valdres/Land.

Miriam Bjerklund leverte jevn og god skyting under konkurransene i Hallingdal og Valdres/Land. Syv stevner, og alle med over 240 poeng på hovedskytinga, og bare på et stevne var hun nede på 339 poeng i mesterskapet.

Best gikk det i Etnedal og i Søndre Land med 245 på 25-skudden, og 99 på omgangen, 344 til slutt. Dette var ikke nok til å hevde seg helt øverst på resultatlistene, men dokumenterer solid form inn mot landsskytterstevnet på Evje.

Jan Andre Runhovde var litt mer ujevn i resultatene, men leverte tidvis glimrende skyting. På Kongestevnet i Søndre Land endte han opp med gode 345 – etter å ha skutt katastrofale 45 poeng på knestående!! Alt annet var altså tiere. Slik kan det også gjøres når du heter Jan Andre. Han hadde for øvrig 100 poeng på omgangen på fire av de syv stevnene han skjøt. I Bromma og Torpa endte han på 344 poeng.

V55 paret Anne Brit og Jan Øivind Runhovde skjøt hhv tre og fire banestevner, alle med resultater på 240 tallet. Best var Anne Brit med 245 poeng i Etnedal, men dessverre satt bare omgangen til 96, og sluttsum 341.

 

Familien Runhovde/Bjerklund svettet seg også gjennom feltskytinga i Nordre Land, uten at det ble noen stor suksess. Jan Andre var best med 36 treff, mens Anne Brit var den eneste som kom på premielista med sine 35 treff i V55.

 

Tor-Arne Solbakken skjøt åtte banestevner, og viste for seg selv og andre hvorfor han ikke er påmeldt på landsskytterstevnet. At han klarte å legge igjen skytterjakka på banen på Røros ga heller ikke noe pluss i boka.