Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Rygge skytterlag
Stiftet i 1862

LS i gang – bare nesten for våre

Landsskytterstevnet kom skikkelig i gang på lørdag, men det ble «bare nesten» for våre fire som var i aksjon åpningsdagen.

V55-paret Anne Brit og Jan Øivind Runhovde startet opp med baneskyting. Jan Øivind ble best av dem, og sikret seg middels beger med 243 poeng. (Beste tredjedel i hver klasse får sølvbegre i tre ulike størrelser). Bra skutt det, men seriene satt ikke midt på. For ikke å bli for resultatfokusert så han ikke på anvisningen av seriene, der han satt litt skakt. Om det hadde blitt noe bedre med åpen skjerm vet jo ingen, men mulig ….

Anne Brit stoppa på 241 etter noen irriterende niere på liggende på tiskudden, og var til slutt tre plasser, eller en innertier fra å komme med på begerlista.

Edward Murr i klasse fire var vår mann i grovfeltløypa. Fullt hus, seks treff på tre hold, men når det bare ble fire treff på hver av de to andre raste plasseringene. Dermed røyk målet om en plass i NM-finalen. Det er en ikke alt for vanskelig feltløype der det i skrivende stund allerede er 14 fjerdeklassinger med 30 treff.

Dermed ble minnemedalje etter 57 poeng på den skytingen Edwards beholdning fra feltrunden.

Siste mann ut var junioren Hans Petter Aas-Hveem som entret finfeltløypa. Det startet litt problematisk med 5/1 på første hold før sekserne kom tre på rad. På siste holdet ble det imidlertid 5/5 og 28 treff. Begerlistene er ikke klare, men uoffisielt holder det akkurat til lite beger.

Alle detaljer fra Landsskytterstevnet finner du på denne linken, produsert av Edward www.lsinfo.no