Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Rygge skytterlag
Stiftet i 1862

To knepp opp for HP – men medaljene glapp!

Hans Petter Aas-Hveem hadde en betydelig bedre dag på jobben i Aas og Frogn og Drøbak enn på onsdagens kretsstevne. Dessverre ble det fjerdeplasser i begge stevner med hhv 348 og 347 poeng.

I Frogn og Drøbak snek to skudd seg ut i nieren, men på den andre sida hadde han hele 20 innertiere, suverent flest av alle juniorene, men nierne sendte han ned på fjerdeplass.

Foruten HP deltok også femteklassingen Tor-Arne Solbakken i Drøbak, og kom greit fra det med 242/340 poeng, nr 10 i klasse fem og 12 i mesterskapet.

Ved stevnet i Aas var det flere Ryggeskyttere i tillegg til våre to ivrigste stevnedeltakere. Pappa Øystein Aas-Hveem startet glimrende med 143 i klasse tre, noe som ga han seier i den øvelsen. Dessverre ble det «back to basic» og 41 poeng på stående serien på 10 skudden, men 232 var syv poeng opp fra kretsstevnet. Vi venter spent på fortsettelsen Øystein!

Her stoppet Hans Petter altså på 347, men her var det mer «stang inn», f eks med 100 på omgangen med en fattig innertier, og bare åtte til sammen. Ny fjerdeplass.

Juniorene Henrik Meum Stormo og Kristian Bratli Østad leverer gode enkeltserier, men har litt utfordringer med å få seriene til å sitte midt i skiva. Som første års junior sitter heller ikke kneskyting helt enda, men 238 og 233 skjuler mange gode serier som det må bygges videre på.

I Aas skjøt Tor-Arne 243/342, åtteende plass i klasse fem og nr 10 i mesterskapet.

15 metersesongen fortsetter allerede kommende uke med stevner i Moss & Våler og Kråkstad. Forhåpentligvis blir det enda flere Ryggeskyttere å finne der. Vi har mange flere som er gode nok til å hevde seg i sine klasser.