Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Rygge skytterlag
Stiftet i 1862

Våre jenter ligger på skive to!!

Miriam og Julie med skive to i hver sin finale!

Miriam Bjerklund imponerte stort på de innledende skytingen i Viken II på Moss og Våler banen med knallsterke 247 poeng. Med det inntar hun skive to i kongelaget mellom Daniel Sørlie og Simen Kolstad Clausen som begge har samme utgangspunkt som Miriam. Det er ingen grunn til å bli overrasket om Miriam viser seg å være den beste omgangsskyteren av de tre. I kampen om å bli beste kvinne har hun tre poengs ledelse til Eidsbergs Guro Heen.

I juniorklassen ville ikke vår ener Julie Marie Nyborg være dårligere, og med 250 poeng inntar hus skive to i finalen med fullt hus, 250 poeng. Foran henne ligger Fredrikstadjenta Julie Paulsen Johannessen, men i finalen starer de likt uten innerblinker, så her er det alle muligheter.

På 300 meteren ble Rygge nummer to i lagkonkurransen ved Miriam (347), Jan Andre (241) og Tor-Arne (234), men seieren var aldri innenfor rekkevidde da suverene Høland/Bjørkelangen var ti poeng foran.

Av andre resultater nevner vi at Edward Murr ble nr. fem i klasse tre med 231 poeng, og dermed har ett ben i klasse fire for neste år. Hans Petter Aas-Hveem (248) og Henrik Meum Stormo (241) nådde ikke helt opp i den knallsterke eldre rekrutt klassen.

Hans Petter skjøt 100 poeng for Østfold II i samlagsskytingen, uten at det kunne bringe laget opp på pallen. Jan Andre hadde en mindre god dag i sin samlagsskyting med svake 92 poeng, mens Miriam skjøt 98 for Østfold II.