Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Rygge skytterlag
Stiftet i 1862

Miriam er best av våre

Det har vært en lang skytterhelg, helt fra onsdag til søndag. Den største happeningen var utvilsomt Lerumcup, der det som kunne krype og gå hadde satt kursen mot saftbygda.

Det har vært en lang skytterhelg, helt fra onsdag til søndag. Den største happeningen var utvilsomt Lerumcup, der det som kunne krype og gå hadde satt kursen mot saftbygda. Det helt utrolige nivået skytterne holder ble grundig dokumentert i Leikanger, der skytterkongen Daniel Sørli skjøt 350 poeng – uten å vinne stevnet!!! Det gjorde en annen skytterkonge, Kim Andre lund, 350 poeng og flere innertiere enn Sørli.

Rygge var representert med Jan Andre og Jan Øivind Runhovde og Miriam Bjerklund. Alle tre skjøt tidvis godt, men medaljer ble det ikke.

Det ble det imidlertid i Enebakk der Miriam ble nummer tre med 345 poeng. Hun ble forøvrig også nummer tre med 346 poeng på Notodden i sesongåpningen. Her hadde også Jan Andre 346, men han ble rangert bak kjæresten nok en gang.

Miriam leder dermed medaljestatistikken i Rygge med tre tredjeplasser. Jan Andre og Hans Petter Aas-Hveem har en hver.

Blant helgens kuriositeter tar vi med at "berg og dalbaneskytter" Tor-Arne Solbakken benyttet stevnene i Ski og Gjerpen til å klare primærmålet for sesongen, plass i klasse fem også i 2019.