Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Rygge skytterlag
Stiftet i 1862

Kongelaget glapp på liggende!

Jan Andre Runhovde så ut til å være på veg mot kongelaget, men det glapp.

Jan Andre Runhovde så ut til å være på veg mot kongelaget, men det glapp. Etter 146 på klassen trengte han et kjempegrunnlag, og det startet glimrende. Tre blinker både på stående og knestående. Men så ble det to niere på de fire liggendeskudda, og det etterlengtede kongelaget glapp. 244 er en meget god poengsum, men med blinker også på liggende hadde han vært der. Selv mente han at han hadde hatt for god tid til å gjøre feil på de skudda. Utgangspunktet for å sikre seg stjerne er imidlertid meget godt.

Jan Håkon Jørgensen startet utmerket i dagens siste lag med hele 148 på sine 15 første skudd, men så var det slutt. På grunnlaget ble det to åttere stående og 94 til slutt, og middels beger i trøst. Manglende treningsgrunnlag må nok ta skylda for at det hele endte med en sprekk. Nå må du begynne å trene igjen, Konge!

Miriam Bjerklund hadde ikke sin beste dag på skytebanen og stoppet på beskjedne 238 poeng.

På 100 meteren skjøt Julie Nyborg pene 247 i juniorklassen, og i dag ble det ingen niere på liggende. Nesten bare innertiere.

Etter dagens skyting er Rygge lag nummer 17 før lagfinalen, men der starter alle på null. Kvartetten Julie, Hans Petter, Jan Håkon og Jan Andre blir ikke kasteballer der. Minner om at Jan Andre skjøt 99, og Skjeberg til seier som ankermann i fjor!

Feltskytingen

Hans Petter Aas-Hveem startet dagens rekke med Ryggeskyttere som falt av på slutten. Etter fire fulle hold (6 treff på hver) satt skudda på det siste holdet langt til venstre, og bare fire treff. Med 28 treff havnet han utenfor både finale- og begerlister. Det var nok en stillingsfeil på det siste holdet, noe som lett kan skje på feltskyting.

Edward Murr hadde ikke gjort jobben sin med innskyting, noe som nesten ikke har vært mulig med den skogbrannfaren og banesituasjonen vi har hatt i sommer. Runden ble dermed premieløs, nærmest var han på felthurtig der han var 11/100 fra beger.

Edward klarte ikke å følge opp det store banebegeret i feltløypa.

Jan Håkon måtte resignere, og erkjenne at det må trenes mer før neste landsstevne.