Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Rygge skytterlag
Stiftet i 1862

FANTASTISKE HANS PETTER

250 poeng – 21 innertiere, det er den fantastiske statusen etter at Hans Petter Aas-Hveem hadde gjennomført sin baneskyting på landsskytterstevnet.

Bildetekst: En stolt og fornøyd Hans-Petter og en svett og utslitt pappa Øystein.

 

250 poeng – 21 innertiere, det er den fantastiske statusen etter at Hans Petter Aas-Hveem hadde gjennomført sin baneskyting på landsskytterstevnet. Etter to stevner på 350 sist helg var forventningene og presset enormt på unggutten. Det taklet han elegant. Etter 14 innertiere på 15 skudden økte presset enda et hakk. 100 ble det like fullt. En utrolig skytterprestasjon – en av de beste av en Ryggeskytter på et landsskytterstevne.

 

Ett knepp kunne vært nok ….

Junioren Julie Nyborg vurderte å skru ett knepp før kun skulle skyte mot stripa på sin feltrunde. Det gjorde hun ikke – noe som kostet ett treff. Det ble da 29 treff, utmerket skyting, men bare 30 er godt nok i kampen om medaljene. Det gamle sannhetsordet "er du i tvil, så skru" viste igjen sin berettigelse. Julie prikket også inn 59 (av 60 mulige) på minneskytinga, så premiemesssig balanserer hun i skrivende stund på premiegrensa både i forhold til minnemedalje og feltbeger. Tross alt en bra start på hennes landsstevne.

På 200 meteren var det veteran 55 som regjerte i dag. Rygges store håp, Anne Brit Runhovde fikk som så mange andre før henne merke at bare LS er LS, og til slutt sto det ordinære 238 poeng på tavla. Men som hun selv sa, felten neste!

Husbond Jan Øivind var nok mer fornøyd med sine 242 poeng, selv om nierne på liggendeseriene nok irriterer litt. Men godt innafor beste tredjedel, og banebeger er et godt gjennomført stevne av Jan Øivind.

 

Norgescupen

Toppskytterne, som skal i ilden på felten i morra har brukt de siste dagene på andre runde i Norgescupen. Jan Andre Runhovde har vis fin formstigning, med 346 poeng i Lyngen som beste resultat. I Steinkjer ble det 344, der han endelig også fikk 100 på omgangen. Det gjorde han også i Øvre Ogndal, men md litt mer beskjedne 341 som sluttsum.

Samboer Miriam Bjerklund lå litt bak på disse stevnene, men kjenner vi henne rett vil hun nok heve seg når LS stemningen siger inn.

Jan Andre etter 346 – i målbevisst gange mot LS toppen.

Jan Øivind smiler og er fornøyd med godt gjennomført skyting.

Julie myser mot sola, og tenker på kneppet hun ikke tok.