Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Rygge skytterlag
Stiftet i 1862

Fullt hus på Jan André

Jan Andre Runhovde fikk en flott start på årets landsskytterstevne med 30 treff på feltskytinga.

Jan Andre Runhovde fikk en flott start på årets landsskytterstevne med 30 treff på feltskytinga. Godt skutt, men det nærmer seg en parodi på NM i feltskyting når nærmere 100 skyttere har fullt hus, og flere blir det sikkert. Det blir 12 finaleskudd, der alle på 30 stiller likt (innertreffa strykes) som vil avgjøre hele NM. Den som vil bli norgesmester må nok plassere alle 12 skudda i innerlinken.

Jan Andre klinka også til i Stangskytinga med toppresultatet 14 treff på kortholdet. Dessverre skjøt han seg ut av finalediskusjonen med bare åtte treff på langholdet. 22 treff er likevel et meget godt resultat. På felthurtig var han imidlertid alt for treg og brukte nesten 13 sekunder.

Jan Håkon Jørgensen med 28 og Miriam Bjerklund med 26 treff er ute av alle NM diskusjoner, men på tirsdag er det baneskyting.

 

Sterkt av Edward

I dag var det tredjeklassingene som skjøt på banen, og Edward Murr fikk en marerittstart med 45 poeng på liggende. Han hadde ingen god forklaring på det, men ga definitivt ikke opp. Han fortsatte med 44 på stående, 49 på kne og 96 på grunnlaget. Med summen 234 kommer han høyt opp på begerlista i klasse tre. Imponerende skutt, nesten totalt uten trening i år.

 

Premier

Julie Nyborgs balansering på premiegrensene som vi omtalte i går resulterte i lite beger på felten, men 59 poeng var ikke godt nok til minnemedalje. Lite beger ble det også på Jan Øivind Runhovde etter baneskytinga i V55.

Hans Petter Aas-Hveem kom på delt andreplass i eldre rekrutt, og får selvsagt stort beger, og kan nok også kassere inn en gavepremie eller to.

Seks treff og fem innerteff på hold fem, og 30 treff var et faktum.

Ikke bygd for fart og spenning. Jan Andre rusler ut etter å ha jobba i nesten 13 sekunder med de tre felthurtigfigurene.