Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Rygge skytterlag
Stiftet i 1862

15m-sesongen er i gang

Det har vært en uke og helge med masse stevnetilbud på 15 meteren, og hele familien Aas-Hveem har vært i ilden.

Det har vært en uke og helge med masse stevnetilbud på 15 meteren, og hele familien Aas-Hveem har vært i ilden. Hans Petter startet med å prikke inn 349 poeng i Moss & Våler, og med det sikret han seg seieren i eldre rekrutt. Han fikk samme resultat i Råde, men der ble det den sure fjerdeplassen.

I Fredrikstad skulle yngstemann Erik skyte sitt første stevne, og det gikk over all forventning. 236 poeng ble det i klassen for unge nybegynnere, et meget godt resultat. Han slo også bror Anders som stoppet på 230 poeng. At han skjøt med rem, og at Erik fortsatt bruker anlegg satte ikke noen demper på sistnevntes glede over å ha høyere poengsum enn sin eldre bror. Her er det nok flere nappetak i vente. Også pappa Øystein deltok i Fredrikstad, men det ble mindre poeng enn gutta, 226 i tallet. 

Gledelig var det også at et par andre ungdomsskyttere deltok, begge i eldre rekrutt. I Moss & Våler skjøt Henrik Meum Stormo 240 poeng, mens Kristian Bratli Østad kom helt opp på 248 poeng i Fredrikstad, og ble der rangert foran Hans Petter på samme poengsum.

Vår eminente ungdomsleder Knut Tollefsrød var også i konkurransemodus, og i M &V ble han nummer to i klasse en med 242 poeng, mens det ble 239 i Fredrikstad. Tor-Arne Solbakken i klasse 5 hadde 239 poeng både i Råde og Fredrikstad.

Neste helg er det stevne i Halden, og den påfølgende uka er det Viken II mesterskap på Bjørkelangen, og da er det å håpe at flere Ryggeskyttere tar fram konkurransegenet.