Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Rygge skytterlag
Stiftet i 1862

Sigvart vant bronse på Viken II!

Ungdomsgruppa markerte seg sterkt under årets Viken II med Sigvart i front som tok bronse!

Viken II, som er det største banestevnet etter Landsskytterstevnet, ble arrangert i Nittedal denne helgen. Både Julie og Sigvart imponerte med 250 og 20* på den innledende skytingen. De fikk med det skive 2 og 3 i finalen, kun slått av Silje Holter fra Moss og Våler.

Julie var litt uheldig i finalen, og endte på 347 etter 97 på omgangen. Vi vet hun er god for mye mer enn dette, og Julie kommer sterkt tilbake! Sigvart fortsatte og imponere, og smalt inn 100 med 6* på omgangen. Igjen var dette en innertier bak Silje Holter, men holdt til delt andreplass. I store mesterskap som Viken II må de tre øverste plassene være udelt, og Sigvart måtte derfor ut i omskyting mot Hanna Huser fra Blaker. Den tapte han dessverre, men stakk av med en utrolig 3. plass og fikk med DFS ungdomsmedalje hjem.

Best av seniorene våre var Jan Håkon, som skjøt 343 og fikk med seg en stjerne. Jan André har skutt mye bra i det siste, men måtte ta til takke med 340. Det klaffet heller ikke maks for Tor-Arne som skjøt 238 - nokså bra tatt i betraktning at han var ute i sekseren på stående :)

Resultater finner du på hjemmesidene til Nittedal. Bilder fra skytingen finner du på Facebook.

Martin