Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Rygge skytterlag
Stiftet i 1862

1. runde Norgescupen 2015

Jan Andrè Runhovde har vært lagets eneste deltager i 1. runde av Norgescupen 2015 som ble arrangert i Trøndelag. Med 3 strålende skytinger ble beste plassering 9. plass og han ligger på 15. plass totalt så langt!

 

I det første stevnet hos Hegra, Skjelstamark og Stjørdal åpner han fantasisk med 247 poeng etter 25 skudden. Litt ergelig så mister han 2 poeng på omgangen og ender opp med 345 poeng men får en strålende 16. plass. Dette er en imponerende start på Norgescupen!

I stenve nr 2 på Byneset skjøt han en sjuer er på stående og en nier på kne. Resten av skuddene fylt han. Nå er Jan Andre tilbake der han pleier å være og skyter 100 poeng på omgangen og endte opp på en strålende 9. plass med 346 poeng. Han slo kjente personer som Tor Harald Lund, John Olav Ågotnes og Eileen Torp!

I det siste stevnet hos Trondjems ble de en nier og to åttere på stående serien og på grunnlaget så ble det to niere på stående og en nier på kne. Resten fylte han. Her fortsetter også Jan Andrè med 100 poeng på omgangen!