Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Brekken-Aursund skytterlag
Stiftet 1973

VIKTIG info til medlemmene

Legg inn rett personalia.

Skytterlaget oppfordrer alle medlemmene til å gå på: "Min SIDE" i DFS for å legge inn personalia.

Som skrevet tidligere blir ikke premiepenger utbetalt til de som ikke har lagt inn kontonr (det kan sendes til Liv Gunrid også. Tlf  920 90 610, epost: liv.valseth@roros.net). Vi har også problemer med å finne hvor enkelte medlemmer bor pga feil adr ligger der eller det ikke ligger adr i det hele tatt. Etter hvert vil mer gå på epost for å spare både penger og arbeid. Vi ønsker også medlemmer som ikke ønsker å være medlem lenger til å gi beskjed om det til skytterlaget så de kommer ut av systemet.

Det som må legges inn er:

Rett postadresse, epost adresse, kontonr, telfon nr og sjekke fødselsdato.

Dette gjøres slik:

Gå inn på: dfs.no            Trykk på: Mitt DFS

mitt.jpg

Brukernavn er din skytterID som står på medlemskortet.

Passord er ditt postnr (du får spørsmål om å endre det til ditt eget)

bruker.jpg

Trykk på: Personalia

pers.jpg

På den siden som kommer opp da så sjekker dere:

Rett: post adr

Rett: epost adr

Rett: kontonr

Rett: fødselsdato

På medlemskortet som ligger her er det ikke sikkert at betalingsdato stemmer overens med riktige betalingsdato. Det på grunn av at registrering av betaling gjøres manuelt og det blir da automatisk den datoen det gjøres. Derfor må den som registrerer det forandre datoen til den rette datoen og det kan bli glemt til enkelte. Det er også viktig at den som betaler kontigenten oppgir enten navn eller skytterID. Spesielt viktig er det for de som betaler for flere samlet.

Skytterlaget regner med at det er en stor del av medlemmene som ikke ser på hjemmesiden. Da oppfordrer vi de medlemmene som ser dette og minner på/hjelper andre medlemmer til å gjøre dette.