Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Brekken-Aursund skytterlag
Stiftet 1973

Lagsmesterskapet 14/3

Lagsmester 2021 Einar Sjøvold (arkiv bilde)

Lagsmesterskapet ble arrangert i påskevær.

Einar sjøvold ble lagsmester i år etter klart best finaleskyting. Geir Magne Ryttervoll og Kasper Langen på de neste plassene. 13 stk ville skyte finalen og det er kjempe bra. 

22 stk benyttet dagen i det fine været til å gå en jaktfeltrunde. Det var en meget fin og varierende runde, men alle hold var såpass utfordrende at det fort drog ut en inneblink her og der til alle sammen. Mange mistet også en og annen treff. Tilsammen da så blir mange poeng borte og resultatet ser litt dårligere ut enn det egentlig er. Å miste et par innerblinker i snitt på hvert hold er brukbar skyting. Men når en tar og legger sammen til slutt blir det bare 126 p. Så poengene raser nedover dersom en ikke skyter fullt hele tiden og det kan ingen regne med.

Noen bilder fra dagen:

gaupe.JPGMartin, Tor Jan og Kristoffer noterer og lapperolga.JPGOlga Johanne, Odd Inge og Tor petter venter på at det andre laget kommer tilbakearnt.JPGArnt, Kasper og Siri skyter på ulvenulv.JPGMartin, Tor Jan og Kristoffer noterer og lapperomg.JPG     Tor Petter, Frode, Martin og Odd inge bortest gjør klar til stående på omgangen

Resultatliste.htm

Resultatliste.pdf