Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Brekken-Aursund skytterlag
Stiftet 1973

Jakttreff 2 30/8

Neste skyting blir på slike

Årets siste skyting på Kokkvolla

  Det var 39 jegere som benyttet årets siste mulighet til å trene til jakta,  sjekke at utstyret fungerer og prøvd jaktammunisjonen. De som ikke har fått gjort det nå må finne andre arenaer til det. Det var også siste mulighet på lerduebanen. Det var veldig mange som tok noen serier på den også som trening.

Kristoffer Tamnes, Espen S Kokkvoll og Bjarne Haugen holder på å ordne opp etter ferdig skutt serie.  Da har disse tre vært bort til skivene for å se hvordan seriene satt.

Arild Tamnes, Arnt Haugen, Ottar og Astrid Brynhildsvoll skyter på rådyret. Pga alder trenger ikke alle å skyte stående.

  Siri Langen, Nils Even, Annar og Simen Dragmyrhaug skyter på kråke. Ikke alle skyter like fort. Her har Simen skutt ferdig og reist seg, mens de andre fortsatt skyter.

Noen forventer mer enn andre. Denne ståendeserien på rådyret som sto på 85 m var Nils Even ikke fornøyd med. Men det er en stor sammenheng det at desto mer en trener desto større krav kan en stille seg sjøl.  Og han har to slengere på kråka også. De har dratt minst 1 cm ned til høyre.

Einar Sjøvold, Torunn S Engan, Siv Aas og Lars Krogh på lerduebanen. Standplassleder Steffen LiffEinar som skyter på dua. Torunn sin tur.Så Lars Krogh som knuste flest duer i dag. Men det var pga at han skaut flere serier. Annar Dragmyrhaug var nok den eneste i dag med fullt hus og 25 duer.

Her er det Astrid Brynhildsvoll og Tor Magne Valseth som holder på med det vanlige problemet med å få oppgjørsskjemaet fra skytinga til å gå opp, med Arild Tamnes som tilskuer.

Resultat PDF

Resultat