Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Brekken-Aursund skytterlag
Stiftet 1973

Jaktmesterskapet

Einar Sjøvold ble suveren mester på Jaktmesterskapet

Bra deltagelse på jaktfeltrunden i dag.

 35 jegere benyttet anledningen til å gå en jaktfeltrunde som trening før jakta selv om det i år ikke er pålagt å ta storviltprøven. I tillegg var det en del som prøvde leirduebanen. Det vil også bli mulighet til å trene på den tordagskvelden og på neste jaktfeltrunde søndag den 30/8 som blir siste mulighet på banen i år. Neste år vil det bli mer organisert opplegg på leiduebanen.

Einar Sjøvold ledet før finalen av lagets skyttere som skyter om mesterskapet. I finalen skaut han fullt hus og ble en suveren mester foran Geir Magne Ryttervoll og Kasper Langen.

På hovedskytinga var det bare Lars Krog fra Røros som klarte 150 p. Steffen Liff burde ha klart det, men han har litt problem med å telle til tre. På hovedrunden hadde han skive tre og skaut to skudd i skive to. Hadde de vært på rett skive hadde det blitt 150. I finalen hadde han nok en gang skive tre, men da skaut han to skudd i skive fire. Det var nok en del andre også som har fått litt flere poeng om de hadde skutt alle skudd på sin egen skive.

Kongelaget skyter finalen. Lengst bort er Einar Sjøvold (pga størelsen syns han bare på sittende), deretter Ole Harald Berntsen, Steffen Liff og Arnt Haugen. Bak sitter John Steinar Kjelsberg og ser på etter at han har skutt ferdig i forrige finale lag

Resultater PDF

Resultater