Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

www.dfs.no
Brekken-Aursund skytterlag
Stiftet 1973

Vauldalsstevnet

Lars Krogh beste skytter i dag

Lars Krogh Røros ble beste jaktfeltskytter i dag med fullt hus 150 p. På de neste plassene fulgte Martin Tamnes Krogh Dalsbygda med 148 p og på delt tredje kom Geir Magne Ryttervoll og Steffen Liff med 146 p

Vauldalensgårds Jaktpokal deles ut til den med mest poeng av lagets skyttere. Der får en respit etter i hvilken klasse en skyter i. Det ble 10 skyttere som fikk fullt inkl respit og de måtte ut i omskyting om pokalen. De som fikk fullt hus var: Steffen Liff, Geir Magne Ryttervoll, Einar Sjøvold, Arnt Haugen, Kasper Langen, Martin K Sorken, Tor Petter Kjelsberg, Helmer Melien, Olga Johanne Tamnes og Tor Jan Feragen. Omskytinga er 5 skudd sittende på 1 min. på en 10-delt tiur på 100 m. Der ble Geir Magne og Kasper best med 40 p. De måtte ut i en ny omskyting og da trakk Geir Magne det lengste strået og ble vinner av Vauldalensgård`s Jaktpokal.

Det var 50 stk som gikk jaktfeltrunden. Det er litt færre enn tidligere år, men brukbart tatt værmeldinga i betraktning. Den var ikke bra, men været var ikke verst.

Resultat fra jaktfelten

Resultat fra feltskytinga